Olemme nyt Mind the Movement!

Mind the Movement icon

Tervetuloa seuraamaan ja lukemaan uudistunutta Mind the Movement fysioterapiablogia!

Kuten viime viikolla uutisoimme, jouduimme vaihtamaan nimemme. Uusi nimi päätettiin nopeasti ja halusimme pitää saman viestin ja ajatuksen nimen takana, tästä syystä ”Motion” joutui jättäytymään sivuun kotiinjäänyt varamies ”Movement” siirtyi kisajoukkueeseen. Haluamme edelleen viestittää nimellämme liikkumisen merkitystä ja moniulotteisuutta suhteessa toimintakykyyn ja kipuun. Toivomme että seuraatte blogia jatkossakin ja jaatte tietoa siitä myös eteenpäin kollegoille ja ystävillenne joita blogimme voisi kiinnostaa.

Facebook-sivumme tullaan nimeämään uudestaan 14 päivän karenssiajan jälkeen ja se tullaan jatkossa löytämään blogimme nimellä Mind the Movement. Toistaiseksi Facebookissa on siis vielä vanha nimi. Twitterissä nimemme on jo muutettu ja sieltä meidät löytää jo @mindthemovement nimellä.

Kiitämme teitä kaikkia lukijoitamme mielenkiinnosta ja kärsivällisyydestä nimenvaihdokseen liittyen! Tavoitteemme on jatkossakin tarjota teitä kiinnostavaa lukemista ja palaute sekä aihetoiveet ovat tervetulleita. Nyt seuraavaksi jatkamme huomenna perjantaina Jukan artikkelilla ”Tunnistaisitko CRPS:n?” ja siitä Julius jatkaa liikekontrollin ja liikehäiriön määritelmien parissa ja Mikko todennäköisesti tekee selkoa huimauksesta. Seuraavan laajemman yhteisartikkelin sisältöä emme ole vielä päättäneet, mutta muutama kutkuttava vaihtoehto on jo tapetilla!

Pysykäähän kuulolla ja kiitos blogimme seuraamisesta!

Terveisin,
Mind the Movement -blogitiimi
Jukka, Julius ja Mikko

Mind the Movement -fysioterapiablogi

Mind the Movement -fysioterapiablogi on päivittynyt ja uusi ilme on julkaistu.
Lue esittelymme ja tilaa uutiskirje esittelysivuilta!

Posted in Yleinen.